x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Locuinţele din Drumul Taberei vor fi încălzite la parametri optimi cel târziu miercuri

Locuinţele din Drumul Taberei vor fi încălzite la parametri optimi cel târziu miercuri

05 Ian 2016   •   21:41
Locuinţele din Drumul Taberei vor fi încălzite la parametri optimi cel târziu miercuri

Locuitorii cartierului Drumul Taberei vor avea apartamentele încălzite la parametri optimi cel târziu în cursul zilei de miercuri, temperatura din calorifere urmând să crească gradual din noaptea de marţi spre miercuri, a anunţat primarul general interimar Răzvan Sava, după întâlnirea cu ministrul Energiei, Victor Vlad Grigorescu.

Potrivit unui comunicat al municipalităţii, la întâlnirea care a avut loc marţi au participat şi conducerile RADET şi ELCEN şi s-a stabilit că începând de miercuri cele două entităţi să lucreze unitar pentru furnizarea în parametri optimi a agentului termic în Capitală.

RADET şi ELCEN vor comunica zilnic atât Ministerului Energiei, cât şi Primăriei Capitalei cantităţile de agent termic livrat populaţiei, eventualele situaţii de criză sau avarie fiind gestionate unitar de cele două structuri.

"Prioritatea RADET şi ELCEN este aceea de a asigura căldură în locuinţele bucureştenilor, dincolo de problemele de ordin tehnic şi financiar cu care se confruntă cele două entităţi. Se va lucra în comun pentru a livra un serviciu de calitate către populaţie", a spus primarul general Răzvan Sava.

×
Subiecte în articol: radet