x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Lovitură în trafic pe centura Buzăului. Şapte hoţi, prinși cum fură dintr-un TIR în mers bunuri de zeci de mii de euro

Lovitură în trafic pe centura Buzăului. Şapte hoţi, prinși cum fură dintr-un TIR în mers bunuri de zeci de mii de euro

11 Dec 2018   •   08:19
Lovitură în trafic pe centura Buzăului. Şapte hoţi, prinși cum fură dintr-un TIR în mers bunuri de zeci de mii de euro
Sursa foto: Captura Video

Poliţiştii din Ilfov au oprit în trafic pe centura municipiului Buzău, luni seară, trei autovehicule în care se aflau şapte bărbaţi, bănuiţi că au sustras laptopuri şi produse electrocasnice în valoare de aproximativ 50.000 de euro dintr-un tir aflat în mers.

"La data de 10 decembrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale - Ilfov, sprijiniţi de poliţişti din cadrul IPJ Buzău, au oprit în trafic, pe centura oraşului Buzău, două autoturisme şi o autoutilitară, în care se aflau şapte bărbaţi, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Persoanele în cauză ar fi urmărit un tir, care plecase din municipiul Bucureşti cu destinaţia Chişinău, iar între oraşele Râmnicu Sărat şi Focşani, aceştia ar fi pătruns în tir în timp ce acesta se afla în mers şi ar fi sustras laptopuri şi alte produse electrocasnice", se arată într-un comunicat al IPJ Ilfov.

Conform aceleiaşi surse, gruparea infracţională se afla în atenţia poliţiştilor ilfoveni încă din luna august.

Cei şapte bărbaţi cu vârste cuprinse între 27 şi 44 de ani, din judeţele Ilfov şi Ialomiţa, au fost conduşi la sediul IPJ Ilfov pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

"Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului", se precizează în comunicatul IPJ Ilfov. AGERPRES

×