x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Mai multe femei au fost surprinse când fură pavajul unei străzi din Chişinău şi îl urcă într-o maşină de lux

Mai multe femei au fost surprinse când fură pavajul unei străzi din Chişinău şi îl urcă într-o maşină de lux

08 Aug 2020   •   17:00
Mai multe femei au fost surprinse când fură pavajul unei străzi din Chişinău şi îl urcă într-o maşină de lux
Sursa foto: FOTO: captura Facebook Primaria Chișinău

Patru femei au fost filmate când fură din pavajul unei străzi din Chişinău și îl pun într-un autoturism de lux. Primarul Ion Ceban a cerut ca persoanele să fie identificate imediat şi a insistat ca imaginile cu cetăţeni care fură bunuri de pe stradă să fie făcute publice.

 

Patru femei au fost filmate furând din pavajul unei străzi din Chişinău, pe care îl depozitează într-un autoturism de lux, relatează autoexpert.md.

Ion Ceban, primarul capitalei Republicii Moldova, a solicitat implicarea tuturor instituţiilor de profil pentru identificarea imediată a persoanelor suspecte care apar pe imagini. În plus, acesta a insistat ca imaginile cu cetăţeni care fură bunuri de pe stradă să fie făcute publice.

Pe pagina de Facebook a Primăriei a apărut clipul video în care cele patru femei sustrag materiale de construcţii de pe un şantier aflat pe strada Kiev.

Primarul s-a declarat dezamăgit de cele întâmplate, catalogând astfel de fapte ca fiind josnice şi cerând sancţionarea persoanelor vinovate.

Mediafax

×
Subiecte în articol: furt pavaj chisinau