x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Mai multe trenuri spre Constanţa şi retur, anulate din cauza chiciurei de la nivelul firelor de contact

Mai multe trenuri spre Constanţa şi retur, anulate din cauza chiciurei de la nivelul firelor de contact

19 Mar 2018   •   11:34
Mai multe trenuri spre Constanţa şi retur, anulate din cauza chiciurei de la nivelul firelor de contact
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images

Mai multe trenuri care ar fi trebuit să circule pe ruta Bucureşti Nord şi Constanţa şi retur, dar şi între Constanţa - Feteşti, Bucureşti Obor - Feteşti şi Ciulniţa - Bucureşti Obor au fost anulate, luni dimineaţa, din cauza chiciurei care s-a depus pe liniile de contact, a anunţat CFR Călători. 

"Deoarece între Ciulniţa şi Constanţa nu poate fi utilizată tracţiunea cu locomotive electrice, a fost luată decizia anulării următoarelor trenuri: IR 1581, IR 1582, IR 1587 şi IR 1588 Bucureşti Nord - Constanţa şi retur, R 8212 Constanţa - Feteşti, R 8011 Bucureşti Obor - Feteşti, R 8012 Ciulniţa - Bucureşti Obor, R 8002 şi R 8003 Constanţa - Bucureştilor Obor şi retur, iar pasagerii vor fi preluaţi de restul trenurilor din grafice", se spune într-un comunicat al companiei, postat pe propria pagină de internet. 

De asemenea, din cauza aceluiaşi fenomen, respectiv a chiciurei de la nivelul firelor de contact, a elementelor de infrastructură şi a materialului rulant, trenurile de la Bucureşti Nord la Constanţa, Craiova, Galaţi, Ploieşti şi retur circulă cu întârzieri. 

"În zonele unde este necesar, se intervine cu utilaje şi cu locomotive Diesel, iar călătorii vor fi preluaţi spre destinaţii cu trenuri din graficele de circulaţie sau cu trenuri suplimentare. Toate măsurile operative care se iau au ca principal scop circulaţia trenurilor în condiţii de siguranţă", precizează CFR Călători. AGERPRES

×