x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Mall Promenada se extinde cu o nouă clădire, mai multe locuri de parcare şi un pasaj spre metrou

Mall Promenada se extinde cu o nouă clădire, mai multe locuri de parcare şi un pasaj spre metrou

14 Oct 2015   •   17:31
Mall Promenada se extinde cu o nouă clădire, mai multe locuri de parcare şi un pasaj spre metrou
Sursa foto: b365.ro

Mallul Promenada a expus, astăzi, în Comisia Tehnică de Urbanism a Municipiului București planurile sale de extindere.

Astfel, conform planurilor prezentate, compania care operează mallul Promenada intenționează să construiască o nouă clădire, cu opt etaje, care va avea o înălțime de 70 de metri, unde vor fi amenajate spații comerciale (mall) şi spații de birouri, potrivit b365ro. Terasa de pe acoperisul Promenada Mall va fi parțial închisă, odată cu ridicarea noii clădiri.

Prin extindere, în mall va fi amenajat un cinematograf cu 16 săli, sală de evenimente și spectacole, gradiniță, un spaţiu de joacă pentru copii cu o suprafață de 1000 metri pătrați, dar şi încă 1.300 de locuri de parcare.

Dezvoltatorul intenționează să construiască şi un pasaj pietonal subteran între mall și stația de metrou Aurel Vlaicu, pentru un acces mai facil al vizitatorilor, plus două legături rutiere între Calea Floreasca și Barbu Văcărescu.


b365.ro

Un asemenea pasaj pietonal subteran se află deja în construcţie, între Magazinul Unirea şi staţia de metrou Piaţa Unirii (M1, M2, M3), iar un altul este dat în folosinţă şi leagă Mall Sun Plaza de staţia de metrou Piaţa Sudului (M2).


×