x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident teribil în Suceava! Mamă şi copil spulberaţi pe trecerea de pietoni, femeia a murit la spital

Accident teribil în Suceava! Mamă şi copil spulberaţi pe trecerea de pietoni, femeia a murit la spital

14 Noi 2018   •   14:39
Accident teribil în Suceava! Mamă şi copil spulberaţi pe trecerea de pietoni, femeia a murit la spital

UPDATE:

Şoferul în vârstă de 26 de ani, din Mitocu Dragomirnei, care a ucis miercuri o femeie şi l-a rănit grav pe copilul acesteia pe o trecere de pietoni a fost reţinut pentru 24 de ore, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu. 

Potrivit sursei citate, autorul accidentului în care şi-a pierdut viaţa Irina Airinei, care fusese purtător de cuvânt la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi din Fălticeni, a fost reţinut de poliţiştii Biroului Rutier - Poliţia Municipiului Suceava şi este cercetat pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. 

Din cercetări a rezultat că şoferul conducea cu viteză un autoturism Audi A8 dinspre primărie spre centrul municipiului Suceava şi a intrat în plin în femeia care traversa regulamentar strada împreună cu copilul ei, în vârstă de un an şi jumătate. 

Cele două victime au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava, femeia fiind declarată decedată după ce manevrele de resuscitare au rămas fără răspuns, iar copilul fiind rănit grav şi internat în Secţia de Neurochirurgie a SJU. 

Şoferul a fost testat cu alcooltestul, iar rezultatul a fost negativ.

UPDATE: O femeie în vârstă de 40 de ani a decedat miercuri, după ce a fost lovită de o maşină pe o trecere de pietoni din zona Palatului de Justiţie din Suceava. Femeia traversa strada regulamentar, fiind cu fetiţa ei în vârstă de un an şi jumătate. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, ambele victime au fost transportate la UPU Suceava, mama fiind în stare de inconştienţă, rănită grav. 

În ciuda eforturilor medicilor, femeia nu a putut fi salvată, fiind declarat decesul. 

Copilul a suferit leziuni grave şi se află în comă internat în Secţia de Neurochirurgie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava. 

Din primele cercetări, autorul accidentului este un tânăr în vârstă de 26 de ani care circula cu viteză, nu era sub influenţa băuturilor alcoolice şi care susţine că nu a văzut victimele. 

Femeia care a decedat în accident era angajată a Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi din Fălticeni. 

Poliţia face cercetări pentru a stabili împrejurările şi cauzele exacte ale producerii accidentului, iar pe numele autorului faptei s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. 

Stire iniţială

O femei şi copilul ei de aproape 2 ani au fost spulberaţi pe trecerea de pietoni de lângă Tribunalul Suceava, de o maşină condusă de un tânăr şofer grăbit care nu le-a acordat prioritate.

Accidentul s-a petrecut miercuri la prânz, martorii spunând că în urma impactului puternic femeia a fost proiectată prin aer câteva zeci de metri. Aceasta a suferit leziuni foarte grave, fiind găsită de echipajul ambulanţei în stare de inconştienţă. Copilul, aflat în cărucior, a fost proiectat şi el câţiva metri pe trotuarul din dreapta, fiind găsit şi predat echipajului de pe ambulanţă de martorii aflaţi la faţa locului. Acesta se pare că ar fi suferit leziuni mai puţin grave decât mama sa.

Maşina, despre care martorii spun că avea viteză foarte mare, era condusă de un tânăr de 26 de ani. Acesta a declarat că femeia şi copilul i-au apărut brusc în faţă şi nu i-a mai putut evita.sursa: http://www.monitorulsv.ro



 

×
Subiecte în articol: accident suceava