x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Maramureş: Microbuz cu aproape 100 de baxuri cu ţigări, abandonat în Ocna Şugatag pe stradă

Maramureş: Microbuz cu aproape 100 de baxuri cu ţigări, abandonat în Ocna Şugatag pe stradă

04 Apr 2016   •   13:44
Maramureş: Microbuz cu aproape 100 de baxuri cu ţigări, abandonat în Ocna Şugatag pe stradă

Poliţiştii de frontieră din Sighetu Marmaţiei au descoperit în trafic, pe DN 18, un microbuz încărcat cu aproape 100 de baxuri cu ţigări de provenienţă ucraineană. Microbuzul a fost abandonat după ce poliţiştii de frontieră au pornit în urmărirea şoferului, care a refuzat să oprească la semnalele legale.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei, Radu Lungu a declarat luni, pentru AGERPRES că şoferul microbuzului a refuzat să oprească la semnalele acustice ale echipajului poliţiei de frontieră aflat pe DN 18.

"Patrula poliţiei de frontieră, aflată în trafic, a procedat legal la oprirea microbuzului, însă şoferul a ignorat semnalele poliţiştilor. Echipajul a urmărit microbuzul până în localitatea Ocna Şugatag, unde şoferul a abandonat maşina pe o stradă lăturalnică şi a fugit. În urma verificării microbuzului au fost găsite 94 de baxuri de ţigări de fabricaţie ucraineană de diferite mărci. Întreaga cantitate de ţigări a fost reţinută, iar autoutilitara marca Volkswagen, înmatriculată în Germania, adusă la sediul inspectoratului", a precizat Radu Lungu.

Potrivit acestuia, valoarea ţigărilor confiscate a fost estimată la 417.000 lei.

El a mai menţionat că ancheta se concentrează pe identificarea şi reţinerea conducătorului auto şi documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia. AGERPRES

×