x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale BACĂU. Marfa de contrabandă, scoasă la vânzare de Fisc. Printre obiecte, un AVION!

BACĂU. Marfa de contrabandă, scoasă la vânzare de Fisc. Printre obiecte, un AVION!

de Alina-Elena Vasiliu    |    04 Iul 2014   •   16:16
BACĂU. Marfa de contrabandă, scoasă la vânzare de Fisc. Printre obiecte, un AVION!

Ilegalităţile unora sunt mană cerească pentru amatorii de chilipiruri. Un avion se numără printre bunurile scoase la vânzare de Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Bacău. Acesta a aparţinut unui indian, care a renunţat la el, pentru că nu a mai avut bani să-l repare şi să-l recupereze.

Alături de aeronavă, sunt disponibile pentru cumpărare bijuterii din aur şi argint, aparate electrocasnice, calculatoare, ligheane din plastic sau metal, cafea, blugi, detergenţi şi alte bunuri casnice. Obiectele sunt mărfuri de contrabandă, care fac parte din produsele depistate de inspectorii fiscali, în urma acţiunilor de control, sau care au fost, pur şi simplu, abandonate de proprietari din motive financiare. Cele mai mari capturi provin, însă, din confiscările efectuate de vameşi, poliţie şi primării.

Bunurile au fost puse în vânzare la preţuri „atractive”, în magazinul special deschis de Administraţia Finanţelor Publice din Bacău. Banii rezultaţi din aceste vânzări sunt direcţionaţi către bugetul de stat.

×