x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Mărfuri contrafăcute în valoare de peste 300.000 de lei, descoperite în Portul Constanţa

Mărfuri contrafăcute în valoare de peste 300.000 de lei, descoperite în Portul Constanţa

24 Aug 2018   •   11:42
Mărfuri contrafăcute în valoare de peste 300.000 de lei, descoperite în Portul Constanţa

Poliţia de Frontieră a confiscat, în zona de sud a Portului Constanţa, articole vestimentare în valoare de peste 300.000 lei, susceptibile a fi contrafăcute, informează un comunicat de presă transmis vineri de Garda de Coastă. 

Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit joi, într-un container sosit din China într-un terminal din zona de sud a Portului Constanţa, 9.396 articole vestimentare (fesuri) în valoare de 302.551 lei, susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unei mărci cunoscute. 

"Marfa a fost ridicată, în vederea continuării cercetărilor, de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate", se arată în comunicatul Gărzii de Coastă. AGERPRES 

×
Subiecte în articol: mărfuri contrafăcute port constanta