x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Mașina președintelui LPF, Gino Iorgulescu, impact mortal cu un tren de marfă

Mașina președintelui LPF, Gino Iorgulescu, impact mortal cu un tren de marfă

08 Apr 2017   •   10:30
Mașina președintelui LPF, Gino Iorgulescu, impact mortal cu un tren de marfă

Un şofer a murit după ce a intrat cu autoturismul într-un tren de marfă la trecerea la nivel cu calea ferată între comunele Tariverde şi Mihai Viteazu. Accidentul a avut loc vineri seară, în jurul orei 20,30. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, Anca Chiriţă, accidentul a avut loc la trecerea la nivel cu calea ferată, unde autoturismul a lovit un tren marfar care se deplasa de la Medgidia către Tulcea, scrie Agerpres."La locul accidentului au fost mobilizate un echipaj de descarcerare, o autospecială a ISU Dobrogea de la Staţia Midia şi o ambulanţă de la SAJ Tulcea. Potrivit primelor informaţii, este vorba despre o singură victimă, şoferul care a provocat accidentul, al cărui corp a fost grav mutilat în urma impactului", a transmis purtătorul de cuvânt al ISU. 

Verificarea autoturismului în baza de date a produs frisoane, mai alea în lumea fotbalului, unde ştirea s-a propagat imediat. Bolidul de lux aparţine lui Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal. După câteva telefoane, suspiciunile privind prezenţa fostului internaţional la volan s-au spulberat. Gino Iorgulescu i-a dat maşina bodyguardului său, Cătălin Dan Gemănar, pentru o deplasare la Tulcea. Fost SPP-ist, Gemănar era angajat ca director tehnic la LPF, scrie prosport.ro.

×
Subiecte în articol: şofer tren accident