x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Medic cardiolog decedat la 44 de ani, în camera de gardă. Care a fost cauza reală a morții

Medic cardiolog decedat la 44 de ani, în camera de gardă. Care a fost cauza reală a morții

21 Oct 2018   •   14:17
Medic cardiolog decedat la 44 de ani, în camera de gardă. Care a fost cauza reală a morții

Medic cardiolog decedat la doar 44 de ani. Inima dr. Cosana Claiciu a încetat să mai bată chiar în timpul serviciului de gardă, la Secția de Cardiologie a Spitalului Clinic Județean din Arad. Sâmbătă dimineață, doctorița – care urma să împlinească 45 de ani pe 13 noiembrie, a intrat în stop cardiorespirator și, spre disperarea colegilor ei de tură care au încercat să facă tot ce le-a stat în putință ca să o salveze, a decedat.

Ea, medicul care îngrijise sănătatea inimii atâtor bolnavi; ea, care salvase atâtea vieți, în două decenii de carieră, nu a mai putut fi scoasă din ghearele morții.

Medic cardiolog decedat – care a fost de fapt cauza morții

Originară din județul Caraș Severin, doctorița Cosana Claiciu era mereu aproape de pacienții săi. Fie la camera de gardă, fie în saloanele Secției de Cardiologie a Spitalului Județean, prezența ei caldă și încurajatoare era binevenită în viața pacienților ei. Pe mulți „i-a întors din moarte”, dar nimeni nu știa – poate nici măcar ea – că aceeași suferință pe care o alina altora o va atinge. Cu aripa întunecată a morții.

Sursa

×