x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Medic din Iaşi, tun de aproape 300.000 de lei

Medic din Iaşi, tun de aproape 300.000 de lei

28 Ian 2016   •   12:39
Medic din Iaşi, tun de aproape 300.000 de lei

Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate din Iaşi încearcă să recupereze 281.056 lei de la un medic care a incasat fondurile pentru ingrijirea bolnavilor si batranilor, servicii care nu au fost prestate niciodată, scrie bzi.ro.

Este vorba despre medicul Dmour Younes, care timp de 4 ani a patronat o societate care pretindea ca detine o policlinica si de asemenea presta unele servicii de ingrijiri la domiciliu. Firma lui Dmour Younes, SC Cabinete Medicale Salmed SRL a incheiat, incepand cu anul 2011, un contract cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate (CJAS), pentru decontarea unor servicii de ingrijiri la domiciliu. Este vorba despre unele servicii medicale care sunt prestate pentru bolnavii care nu se pot deplasa decat foarte greu sau pentru batrani. Firma a incasat in avans o parte din fonduri. Verificarile ulterioare efectuate de CJAS au dus la concluzia ca firma arabului nu prestase serviciile contractate.

Intre timp, Dmour Younes a cerut falimentul firmei pe care a patronat-o, iar banii nu au mai putut fi recuperati.

In urma cu doua zile, magistratii ieseni de la Tribunal au judecat cererea CJAS, care a solicitat sa se aprobe executarea averii personale a lui Dmour Younes, pentru recuperarea banilor care se cuvin Casei de Sanatate. Magistratii ieseni care s-au pronuntat ieri nu au aprobat insa cererea. CJAS urmeaza sa atace sentinta Tribunalului la Curtea de Apel Iasi.

×