x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Medic tâlhărit și bătut în propria casă

Medic tâlhărit și bătut în propria casă

20 Noi 2018   •   04:49
Medic tâlhărit și bătut în propria casă

Medic tâlhărit și bătut, în comuna Mănăstirea, Călărași. În noaptea de vineri spre sâmbătă (16 spre 17 noiembrie), în jurul orei 1:00, tâlharii au dat năvală în casa doctorului Cătălin Petrencic, medic primar medicină de familie pe raza comunei Mânăstirea, județul Călărași. Și-a construit cabinetul și o casă de locuit, cu bani împrumutați de la bancă, la ieșirea din sat, spre Chiselet, pe DN 31, asta după ce, în urmă cu 12 ani, dispensarul medical din localitate, unde profesa, a stat sub apele Dunării timp de două luni.

Tâlharii aveau cagule

Cătălin Petrencic s-a născut și a făcut facultatea în București. A ajuns în comuna Mânăstirea, pe care chiar el a ales-o, în 1987, după ce a făcut 3 ani stagiatura la Oltenița. La nici 200 de metri de locuința pe care și-a amenajat-o, unde are și cabinetul medical, se află o stație de alimentare cu carburanți. În noaptea de 16 spre 17 noiembrie, neavând somn, a vrut să treacă strada și să-și cumpere o bere, de la respectivul peco. Atunci a fost atacat. A primit un pumn în față imediat cum a deschis ușa. În casă au năvălit trei tâlhari mascați. În casă se mai afla și soția acestuia, Vetuța Lazăr, care este contabila Primăriei Mănăstirea. Din noaptea atacului, cei doi nu au mai dormit acasă, s-au mutat în casa socrilor, care este cam în centrul satului. “Aici ne-am simțit mai în siguranță”.

Tâlharii nu erau amatori

“E sub orice critică. Suntem amândoi speriați”. Trei tâlhari au pătruns peste ei în casă. Se vehiculează că alți complici erau în curte. (......)  Au fost legați de calorifer. La plecare, tâlharii au.............................

Citește mai departe despre jaful din satul Mănăstirea

×