x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Mehedinţi: Circulaţia rutieră închisă pe DJ 670

Mehedinţi: Circulaţia rutieră închisă pe DJ 670

25 Feb 2016   •   14:03
Mehedinţi: Circulaţia rutieră închisă pe DJ 670
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Drumul judeţean DJ 670 între localităţile mehedinţene Floreşti şi Crainici a fost închis din cauza unor lucrări de reabilitare, a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mehedinţi, Nicolae Lohon.

Potrivit acestuia, din cauza lucrărilor de stabilizare a versanţilor şi carosabilului din aceste zone afectate de alunecări de teren, traficul se desfăşura cu dificultate şi restricţionat.

"Înainte de a lua măsura respectivă, am sancţionat contravenţional, cu 7.875 lei, administratorul de drum - Consiliul Judeţean Mehedinţi. Sperăm ca, în trei luni, lucrările de consolidare şi refacere a carosabilului să fie finalizate pentru a debloca această arteră de circulaţie care face legătura între localităţile situate în partea de est şi nord a judeţului Mehedinţi", a precizat Lohon.

Reprezentantul IPJ Mehedinţi a mai arătat că traficul rutier se poate desfăşura fără probleme pe ruta alternativă Floreşti-Broşteni-Motru-Cătunele-Crainici, cu un ocol de aproximativ 15 kilometri. AGERPRES

×