x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Miniştrii Agriculturii român şi kuweitian au suferit fracturi de piramidă nazală; vor fi transferaţi la Elias

Miniştrii Agriculturii român şi kuweitian au suferit fracturi de piramidă nazală; vor fi transferaţi la Elias

25 Aug 2016   •   13:41
Miniştrii Agriculturii român şi kuweitian au suferit fracturi de piramidă nazală; vor fi transferaţi la Elias

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, şi omologul său kuweitian, Ali Saleh Al Omair, au suferit fracturi de piramidă nazală în urma accidentului rutier în care a fost implicată maşina celor doi, joi, în judeţul Ialomiţa, precizează Ministerul Sănătăţii.

Conform sursei citate, cei doi miniştri vor fi transferaţi la Spitalul Elias din Bucureşti.

"Rezultatele analizelor efectuate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slobozia arată că ambii miniştri au suferit fracturi de piramidă nazală. La investigaţiile CT nu au fost găsite niciun fel de probleme cervicale sau cerebrale. Recomandarea medicilor este un control ORL şi neuro-chirurgical. Oficialii vor fi transferaţi la Bucureşti, la Spitalul Elias, cu ambulanţa", arată MS, într-o informare de presă.

Maşina în care se aflau joi miniştrii Agriculturii român şi kuweitian a fost implicată într-un accident rutier. Cei doi au suferit traumatisme cranio-cerebrale minore, viaţa lor nefiind pusă în pericol, preciza Ministerul Sănătăţii. În accident a fost rănit şi translatorul delegaţiei, care a suferit un traumatism de stern uşor. Cei trei au fost transportaţi la Spitalul din Slobozia.

AGERPRES

×