x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Minor sub control judiciar pentru tâlhărie, prins în flagrant de un jandarm aflat în timpul liber

Minor sub control judiciar pentru tâlhărie, prins în flagrant de un jandarm aflat în timpul liber

20 Oct 2019   •   17:34
Minor sub control judiciar pentru tâlhărie, prins în flagrant de un jandarm aflat în timpul liber

Un minor de 14 ani din Galaţi, aflat sub control judiciar pentru tâlhărie, a fost prins în flagrant, duminică, de un jandarm aflat în timpul liber, în timp ce sustrăgea poşeta unei femei, se arată într-o informare transmisă de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Galaţi.

Potrivit sursei citate, un jandarm aflat în afara orelor de program, în timp ce se afla în zona Teatrului Dramatic din Galaţi, a auzit strigătele de ajutor ale unei femei, iar în momentul în care a privit înspre staţia de autobuz a observat un tânăr care fugea cu o poşetă. Bărbatul a pornit în urmărirea fugarului, reuşind să-l prindă şi să-l imobilizeze. Totodată, jandarmul a solicitat sprijinul unui echipaj al Jandarmeriei Galaţi, aflat într-o zonă apropiată.

În urma legitimării, s-a stabilit că persoana în cauză este minor, iar din verificările efectuate a rezultat că acesta se află sub control judiciar, fiind autorul unei tâlhării produse în primăvara acestui an, tot în municipiul Galaţi. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, jandarmii au stabilit că minorul a profitat de vârsta femeii şi de faptul că strada era slab circulată şi i-a sustras poşeta, după care a încercat să fugă printre clădirile din zonă.

Persoana vătămată, în vârstă de 64 ani, şi-a recuperat poşeta în care avea banii de cumpărături, actele şi le-a mulţumit jandarmilor pentru promptitudinea de care au dat dovadă.

Minorul a fost condus la sediul secţiei de poliţie unde au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar la faţa locului, alături de mama adolescentului şi avocat, jandarmii au solicitat prezenţa reprezentanţilor Direcţiei pentru Protecţia Copilului.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: minor talharie