x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Motivul incredibil pentru care a fost înjunghiată vânzătoarea din Craiova

Motivul incredibil pentru care a fost înjunghiată vânzătoarea din Craiova

02 Mar 2016   •   15:02
Motivul incredibil pentru care a fost înjunghiată vânzătoarea din Craiova
Sursa foto: Foto: gds.ro

Plin de datorii și fără nici un venit, a hotărât să comită o infracțiune pentru a ajunge în pușcărie. Acesta este motivul pentru care, luni dimineață, un bărbat de 52 de ani a înjunghiat o tânără vânzătoare din Craiova și a fugit cu o pâine și două pachete de țigări, scrie gds.ro.

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au emis ieri un mandat de arestare preventivă pe numele lui Florian Ilie, de 52 de ani, acuzat că luni dimineață a înjunghiat vânzătoarea unui magazin din apropierea Spitalului de Urgență Craiova. În urma anchetei, procurorii doljeni au aflat motivul pentru care bărbatul a atacat-o pe vânzătoarea Raluca Ciucă, de 25 de ani: nu avea nici un venit, așa că s-a hotărât să comită o infracțiune pentru a ajunge în pușcărie.

Potrivit anchetatorilor, Florian Ilie a locuit în Craiova până în urmă cu un an, când a vândut apartamentul părinților și a cumpărat împreună cu surorile sale o casă în comuna doljeană Pleniţa. Acesta pare să fie începutul problemelor bărbatului, care s-a înglodat în datorii. „După cumpărarea acestui imobil, a locuit efectiv în comuna Pleniţa şi, neavând vreo sursă de venit, a cumpărat bunuri de consum pe datorie de la diferite magazine din localitate“, au reținut anchetatorii. Sâmbătă, Florian Ilie a venit la Craiova și a stat la un amic până luni, când a comis fapta reprobabilă.

×