x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Mureş: Explozie urmată de incendiu pe o platformă industrială de prelucrare a lemnului din Reghin

Mureş: Explozie urmată de incendiu pe o platformă industrială de prelucrare a lemnului din Reghin

17 Iun 2017   •   21:30
Mureş: Explozie urmată de incendiu pe o platformă industrială de prelucrare a lemnului din Reghin

O explozie urmată de un incendiu s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe platforma industrială de prelucrare a lemnului din Reghin, aparţinând Companiei Kastamonu, până acum nefiind raportate victime, a declarat, pentru AGERPRES, şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Horea" al judeţului Mureş, chestor Dorin Oltean. 

Şeful ISU Mureş a precizat că este în drum spre locul evenimentului şi că, deocamdată, a fost anunţat că incendiul se manifestă la o hală de producţie de circa 5.000 de metri pătraţi. 

La faţa locului intervin mai multe echipaje ale ISU cu 4 ASAS şi 20 de subofiţeri. 

Kastamonu România deţine la Reghin o platformă industrială de prelucrare a lemnului, formată din două unităţi de producţie distincte, în care lucrează peste 800 de angajaţi. 

Compania Kastamonu Entegre, cel mai mare trust turcesc din industria lemnului şi unul dintre jucătorii de top din domeniu la nivel mondial, a preluat 98% din acţiunile Prolemn Reghin în anul 1998 şi a reuşit să facă din această fabrica una dintre cele mai importante companii producătoare de PAL brut şi melaminat din regiune. 

×