x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Neamț: Cercetați penal după ce au tranșat un mistreț lovit de un autobuz

Neamț: Cercetați penal după ce au tranșat un mistreț lovit de un autobuz

11 Oct 2015   •   14:41
Neamț: Cercetați penal după ce au tranșat un mistreț lovit de un autobuz

Doi bărbaţi din zona Roman sunt cercetaţi penal după ce au transportat acasă şi au tranşat un porc mistreţ lovit de un autobuz, a declarat, duminică, subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Anchetatorii susţin că pe 6 octombrie, în jurul orei şase, un autobuz ce efectua o cursă regulată de pasageri a lovit între localităţile Buruieneşti şi Sagna un porc mistreţ de circa 70 de kilograme. Autobuzul şi-a continuat deplasarea după ce animalul a fost scos în afara părţii carosabile de către conducătorul auto împreună cu un pasager, un bărbat de 35 de ani, din Doljeşti. Acesta din urmă a revenit la faţa locului cu un autoturism în regim de taximetrie, condus de un bărbat de 39 de ani din Săbăoani, cu care a încărcat în portbagajul taxiului porcul mistreţ, transportându-l la domiciliu, unde l-au tranşat şi au preparat o parte din carnea rezultată.

Fapta a ajuns la urechile poliţiştilor care au constatat că cei doi au comis infracţiunea de transport al vânatului fără a îndeplini condiţiile cerute de lege, faptă prevăzută de articolul 44 din Legea 407/2006.

Sursa: AGERPRES

×