x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Ninsoarea şi vizibilitatea redusă îngreunează traficul din Maramureş

Ninsoarea şi vizibilitatea redusă îngreunează traficul din Maramureş

04 Ian 2017   •   13:28
Ninsoarea şi vizibilitatea redusă îngreunează traficul din Maramureş

Traficul rutier pe drumurile din judeţul Maramureş este îngreunat din cauza ninsorii şi a vizibilităţii reduse, a declarat, miercuri, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Maramureş, Amalia Babici Man. 

"În ultimele ore, ninsoarea a revenit atât în zonele de munte cât şi la şes, iar pe toate tronsoanele de drum se circulă în condiţii de iarnă. Traficul rutier este îngreunat din cauza vizibilităţii reduse şi a ninsorii, drumurile sunt curăţate, însă recomandăm participanţilor să circule prudent, să îşi adapteze viteza în funcţiile de condiţiile întâlnite pe carosabil şi cele meteorologice. Transportatorii de marfă să se informeze înaintea stabilirii traseului pe care intenţionează să-l parcurgă despre starea drumurilor având în vedere că aproape 70% din drumurile naţionale şi judeţene traversează zone muntoase", a spus Amalia Babici Man. 

Potrivit acesteia, lucrătorii Societăţii Judeţene de Drumuri şi Poduri Maramureş au intervenit cu un număr de 43 utilaje şi a fost răspândită o cantitate de 291 tone de material antiderapant pentru prevenirea şi combaterea poleiului. 

Traficul rutier prin punctele de trecere a frontierei spre Ungaria şi Ucraina din judeţele Maramureş, Suceava şi Satu Mare decurge în condiţii normale.

×