x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Nouă tragedie pe șosea. Un polițist pe motocicletă a fost spulberat de un autoturism

Nouă tragedie pe șosea. Un polițist pe motocicletă a fost spulberat de un autoturism

20 Iul 2018   •   11:17
Nouă tragedie pe șosea. Un polițist pe motocicletă a fost spulberat de un autoturism

Um polițist al SNPPC a murit, vineri dimineață, după ce a fost spulberat de un șofer care circula pe contrasens, pe DN71.

”În cursul acestei dimineţi, o altă tragedie s-a produs în Poliţia Română”, scrie într-un comunicat al SNNPPC. ”Colegul nostru, Ungureanu Manuel, agent de poliţie în cadrul Serviciului Rutier din IPJ Damboviţa, a decedat într-un accident produs pe DN71 Bucureşti – Târgovişte, la intersecţia cu DJ 711 B.

În timp ce se deplasa, cu motocicleta personală, către locul de muncă, circulând regulamentar, un autoturism condus de un şofer iresponsabil a intrat pe contrasens şi l-a lovit în plin pe colegul nostru, care nu a mai avut nicio şansă de scăpare.

Agentul Manuel Ungureanu, în vârstă de 40 de ani, căsătorit, tatăl a doi copii minori, era un profesionist desăvârşit, un om de caracter, un soţ şi un părinte devotat, pe care o să-l plângă cu durere, deopotrivă, colegii, prietenii, dar mai ales familia, care-şi va aminti, an de an, că în ziua Sfântului Ilie 2018, cel pe care l-au iubit fără seamăn s-a ridicat la Ceruri.

SNPPC, prin Biroul teritorial din IPJ Damboviţa, cu sprijinul Biroului Executiv Central, va asigura, la solicitarea familiei, asistenţa juridică şi întregul sprijin necesar în astfel de momente tragice.

Sincere condoleanţe familiei îndoliate!”

×