x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale UPDATE Adolescenta care s-a aruncat de pe un hotel din Olimp a lăsat un mesaj de adio!

UPDATE Adolescenta care s-a aruncat de pe un hotel din Olimp a lăsat un mesaj de adio!

29 Oct 2019   •   17:18
UPDATE Adolescenta care s-a aruncat de pe un hotel din Olimp a lăsat un mesaj de adio!

UPDATE Adolescenta care s-a aruncat de pe un hotel din Olimp a lăsat un mesaj de adio! Tânăra a luat decizia să-și pună capăt vieții la începutul săptămânii. În vârstă de numai 15 ani, Ştefania O  s-a aruncat cu intenţie de pe clădire. Aceasta a fost găsită lângă hotelul Oceanic. Oamenii legii au găsit sus, pe blocul de pe care s-a aruncat, lucrurile ei, aranjate în ordine. Ultimul mesaj a fost trimis cu o oră înainte de a-și pune capăt zilelor.

Fata îşi lua rămas bun de la un prieten şi îşi cerea iertare pentru gest. „Adio, asta e ultimul meu mesaj. Sper că mă veți ierta pentru ceea ce fac. Lumea avea dreptate, sunt o proastă și un nimic. Aici Ștefi, terminat”, a scris adolescenta, potrivit Fanatik

 

Stire initiala O adolescentă de 15 ani a murit, luni seară, după ce s-a prăbuşit în gol de la înălţime, ea fiind găsită de un trecător lângă un hotel aflat în lucrări de construcţie, din staţiunea Olimp, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa, salvatorii au fost solicitaţi, luni seară, să intervină în staţiunea Olimp, în zona Hotelului Oceanic, pentru a acorda ajutor unei persoane căzută de la o înălţimea de aproximativ patru metri, la fata locului deplasându-se mai multe echipaje medicale.

Medicii au constat că victima suferise mai multe fracturi deschise la membre, în urma şocului produs de cădere, ulterior intrând în stop cardiorespirator, şi, la aproximativ o oră după începerea manevrele de resuscitare, a fost declarat decesul.

Poliţia a declarat că fata, cu domiciliul în staţiunea Olimp, avea 15 ani. În continuare se fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs incidentul.

AGERPRES

×