x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O adolescentă din Lupeni bănuită de mai multe furturi din locuinţe a fost reţinută de poliţişti

O adolescentă din Lupeni bănuită de mai multe furturi din locuinţe a fost reţinută de poliţişti

08 Noi 2018   •   12:23
O adolescentă din Lupeni bănuită de mai multe furturi din locuinţe a fost reţinută de poliţişti

O adolescentă de 17 ani din oraşul Lupeni, bănuită de comiterea mai multor furturi din locuinţe, a fost reţinută de poliţiştii din localitate, urmând să fie prezentată în faţa magistraţilor pentru luarea măsurilor legale, a informat joi Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara. 

Ultima sesizare despre un furt a venit din partea unui cetăţean din Petroşani care a relatat poliţiştilor că din locuinţa sa au dispărut, pe timpul zilei, mai multe bijuterii din aur. 

Prejudiciul a fost estimat la 10.000 de lei, iar fapta a avut loc în condiţiile în care victima lăsase uşa de la intrare neasigurată. 

"În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, iar în urma investigaţiilor, poliţiştii petroşăneni au reuşit, în scurt timp, identificarea unei minore în vârstă de 17 ani, din Lupeni, cu privire la care se fac cercetări cu privire la comiterea infracţiunii reclamate", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu. 

Poliţiştii continuă cercetările existând indicii că minora ar mai fi comis şi alte infracţiuni de furt şi tentative de furt din locuinţe. AGERPRES

×
Subiecte în articol: adolescenta retinute furt lupeni