x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O explozie devastatoare a distrus un apartament în Iaşi! Trei persoane, printre care un copil, au ajuns la spital

O explozie devastatoare a distrus un apartament în Iaşi! Trei persoane, printre care un copil, au ajuns la spital

13 Feb 2018   •   10:57
O explozie devastatoare a distrus un apartament în Iaşi! Trei persoane, printre care un copil, au ajuns la spital

Trei persoane, printre care un copil, au ajuns, marţi, la spital, în urma unei deflagraţii care a avut loc într-un apartament din cartierul ieşean Alexandru cel Bun. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Situaţii de Urgenţă Iaşi, Silvia Bolohan, explozia a fost cauzată de o lampă de sudură. 

"Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a fost solicitat să intervină pe strada Tabacului. În solicitarea făcută la serviciul de urgenţă 112 se menţiona că a fost o deflagraţie produsă de o centrală termică. La locul intervenţiei s-au deplasat două autospeciale de stingere şi un echipaj de terapie intensivă mobilă. Echipajele ajunse la faţa locului au constatat că explozia nu a fost la o centrală termică, ci la o lampă de gaz cu care se lucra. Explozia nu a fost urmată de incendiu", a precizat pentru AGERPRES Silvia Bolohan. 

Din cauza deflagraţiei, trei persoane au ajuns la spital. 

"Au fost trei victime. Un bărbat în vârstă de 43 de ani - care a suferit arsuri, a fost internat în Clinica de Chirurgie Plastică şi Reparatorie - şi o femeie în vârstă de 48 de ani - care a suferit multiple contuzii din cauza suflului exploziei, un traumatism cranio-cerebral, contuzie toraco-abdominală, contuzie de coloană în zona lombară, a fost internată în Clinica de Chirurgicală pentru supraveghere. A treia victimă este un băiat în vârstă de 13 ani, care a fost preluat de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Sf. Maria, cu diagnosticul "atac de panică" ", a declarat Diana Cimpoieşu, coordonator UPU-SMURD Iaşi. AGERPRES

×
Subiecte în articol: explozie iasi copil ranit