x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O femeie a fost accidentată mortal de o maşină pe DN 64, la Dobrosloveni

O femeie a fost accidentată mortal de o maşină pe DN 64, la Dobrosloveni

13 Feb 2019   •   11:37
O femeie a fost accidentată mortal de o maşină pe DN 64, la Dobrosloveni

O femeie a decedat, miercuri dimineaţa, în urma unui accident rutier produs pe DN 64, în comuna Dobrosloveni, după ce a încercat să traverseze strada prin loc nepermis şi fără să se asigure, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Femeia a fost acroşată de un autoturism condus de un bărbat de 53 de ani, din comuna Osica de Sus.

Identitatea victimei nu a fost încă stabilită.

Echipaje medicale de la SMURD Caracal şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă s-au deplasat la faţa locului pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă victima a fost găsită decedată.

"Pompierii SMURD Caracal şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Olt au intervenit pe Drumul Naţional 64, în localitatea Dobrosloveni, pentru acordarea îngrijirilor medicale unei femei (pieton). La sosirea echipajelor, femeia a fost găsită decedată, cu leziuni incompatibile cu viaţa. Decesul victimei a fost constatat de medicul care încadra echipajul SAJ", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.

Reprezentanţii IPJ au anunţat că, în cauză, a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi că şoferul autoturismului implicat în accident nu consumase băuturi alcoolice. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident mortal DN64