x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O femeie din Gorj a fost reţinută pentru omor după ce şi-a înjunghiat concubinul

O femeie din Gorj a fost reţinută pentru omor după ce şi-a înjunghiat concubinul

09 Ian 2019   •   14:52
O femeie din Gorj a fost reţinută pentru omor după ce şi-a înjunghiat concubinul

O femeie de 38 de ani, din Târgu-Jiu, a fost reţinută pentru omor, după ce şi-a înjunghiat mortal concubinul, cadavrul acestuia fiind găsit în urma unui incendiu izbucnit în apartamentul suspectei.

"Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus reţinerea suspectei pentru 24 de ore, fiind cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de omor. Din cercetările efectuate până în prezent, rezultă că aseară, în jurul orelor 21,20, a fost sesizat prin 112 faptul că a izbucnit un incendiu la un apartament dintr-un bloc situat în municipiul Târgu-Jiu, pe strada Comuna din Paris, este vorba despre apartamentul în care locuia suspecta. În acele împrejurări a decedat victima, iar din constatările medico-legale preliminare rezultă că decesul victimei s-a datorat unor plăgi înjunghiate în zona gâtului, existând legătură de cauzalitate directă cu decesul, deci nu din cauza incendiului a murit, ci din cauza acelor plăgi înjunghiate", a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, Cristina Ciobanu.

Potrivit poliţiştilor, marţi după-amiază, un vecin din bloc a sunat la 112, anunţând că două persoane din apartamentul cu pricina au un conflict.

"Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că bărbatul de 47 de ani ar fi fost agresat de femeia de 38 de ani. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, dar nu a rămas internat, ci s-ar fi întors la locuinţa de pe strada Comuna din Paris. Bărbatul este din comuna Mogoşoaia, judeţul Dâmboviţa", a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu.

Pompierii au intervenit la locul incendiului cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă.

"La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu-Jiu, precum şi două ambulanţe din cadrul SAJ Gorj. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta violent cu mari degajări de fum la una din încăperile apartamentului situat la parterul blocului. Din păcate, în urma operaţiunilor de recunoaştere, echipajele au găsit o persoană de sex masculin care era decedată. Pompierii militari au intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului, neimpunându-se evacuarea locatarilor", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, Florin Chisim. AGERPRES

×
Subiecte în articol: crima gorj