x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O femeie din Olt a fost ucisă de concubin pentru că i-ar fi adresat acestuia injurii

O femeie din Olt a fost ucisă de concubin pentru că i-ar fi adresat acestuia injurii

05 Mar 2019   •   11:56
O femeie din Olt a fost ucisă de concubin pentru că i-ar fi adresat acestuia injurii

Un bărbat în vârstă de 36 de ani din comuna Coteana, care ar fi ucis-o pe concubina sa cu lovituri de ciomag, a fost reţinut de procurori cu acuzaţia de omor şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. 

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, remis marţi , crima s-a produs în seara de 3 spre 4 martie, pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict spontan motivat de faptul că victima i-ar fi adresat bărbatului injurii. 

Procurorii au reţinut că "inculpatul B.I., în seara de 03/04.03.2019, pe fondul consumului comun de băuturi alcoolice şi al unui conflict spontan, motivat de faptul că victima I.S., concubina sa, i-a adus injurii, i-a aplicat acesteia multiple lovituri cu un ciomag în zona capului, cauzându-i mai multe plăgi contuze la nivelul craniului şi fracturi de bază şi boltă craniană, care au condus, la scurt timp, la decesul acesteia". 

Medicii legişti au stabilit într-un raport preliminar că moartea victimei a fost violentă, iar leziunile constatate la autopsie s-au putut produce prin loviri repetate cu un corp dur. 

Conform comunicatului citat, raportul legiştilor menţionează că moartea victimei a fost cauzată "de contuzia, dilacerarea şi hemoragia cerebrală urmare a unui traumatism cranio-cerebral acut deschis, forte, cu multiple leziuni osoase în condiţiile unei agresiuni individuale" şi s-a concluzionat că există legătură de cauzalitate, directă şi necondiţionată între leziunile traumatice şi deces. 

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt vor solicita, marţi, judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt, arestarea preventivă a inculpatului. AGERPRES

×
Subiecte în articol: femeie ucisa olt