x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O femeie dintr-un cămin de bătrâni, afectat de COVID, s-a aruncat de la etaj

O femeie dintr-un cămin de bătrâni, afectat de COVID, s-a aruncat de la etaj

25 Iun 2020   •   14:53
O femeie dintr-un cămin de bătrâni, afectat de COVID, s-a aruncat de la etaj

O femeie în vârstă de 96 de ani, aflată într-un cămin de bătrâni în care a fost focar de COVID-19, s-a sinucis. Femeia avea probleme psihice, dar nu a fost infectată cu virus, cu toate că mulţi beneficiari şi angajaţi ai căminului din oraşul Galaţi au fost diagnosticaţi cu noul coronavirus.

O femeie în vârstă de 96 de ani a murit joi după ce s-a aruncat de la balconul camerei în care locuia. Ea era unul dintre rezidenţii unui cămin de bătrâni în care a fost declarat focar de COVID-19.

Victima avea numeroase probleme psihice şi alte boli grave, dar toate testele pentru depistarea virusului au ieşit negative. Asta deşi cei mai mulţi dintre cei 130 de rezidenţi şi 65 de angajaţi au fost infectaţi cu COVID-19.

Surse din interiorul căminului de bătrâni din Galaţi susţin că femeia avea uşa balconului închisă, însă a reuşit să iasă pe geam. Pentru moment, anchetatorii nu iau în calcul altă variantă, sinuciderea fiind singura ipoteză. Oricum, poliţiştii fac verificări la faţa locului şi au deschis un dosar penal.

„Femeia avea 96 de ani. Apelul la 112 a fost primit la ora 11.30. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

Căminul de bătrâni se află în subordinea Primăriei Galaţi şi s-a confruntat cu un număr mare de infectări cu COVID-19. Focarul de coronavirus a fost declarat închis pe 17 iunie.

 

×
Subiecte în articol: femeie sinucidere camin de batrani