x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O maşină a fost lovită de tren la Târgu Mureş. Şoferul a depăşit coloana staţionată la o trecere cu calea ferată

O maşină a fost lovită de tren la Târgu Mureş. Şoferul a depăşit coloana staţionată la o trecere cu calea ferată

27 Sep 2018   •   15:28
O maşină a fost lovită de tren la Târgu Mureş. Şoferul a depăşit coloana staţionată la o trecere cu calea ferată

O dubă în care se aflau două persoane a fost lovită, joi, la Târgu Mureş, de trenul Regio care circula pe ruta Reghin - Târgu Mureş, după ce şoferul acesteia a depăşit coloana staţionată la o trecere la nivel cu calea ferată. 

"Un conducător auto în vârstă de 69 de ani, din Sâncraiu de Mureş, a depăşit coloana de maşini care staţiona la o trecere la nivel cu calea ferată, semnalizată acustic şi vizual, iar autovehiculul pe care îl conducea a fost acroşat de trenul Regio care circula pe ruta Reghin-Târgu Mureş. Există o victimă rănită uşor, iar circulaţia rutieră este blocată", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş (IPJ), Emanuela Rugină. 

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Horea" al judeţului Mureş a anunţat că în maşina lovită de tren se aflau două persoane, dintre care una a necesitat îngrijiri medicale. 

La faţa locului a intervenit Detaşamentul Târgu Mureş cu două autospeciale şi doi subofiţeri. 

×
Subiecte în articol: masina lovita de tren targu mures