x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O persoană carbonizată a fost descoperită sub un pod din Oradea

O persoană carbonizată a fost descoperită sub un pod din Oradea

28 Dec 2017   •   13:50
O persoană carbonizată a fost descoperită sub un pod din Oradea

Miercuri seară, în jurul orei 17:45, un trecător a sunat la 112 pentru a anunța că iese fum dintr-o gaură de canal aflată lângă podul Densușianu din Oradea. La fața locului a fost mobilizat un echipaj de pompieri militari din cadrul Detașamentului 2 Oradea și un echipaj de tip C2, cu medic, de la Serviciul Județean de Ambulanță Bihor.

"La faţa locului s-a deplasat o echipă de cercetare formată din poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului Criminalistic, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, care efectuează cercetări pentru identificarea victimei şi pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul", a declarat pentru comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

Nu se ştie, deocamdată, nici dacă e vorba de un bărbat sau de o femeie, cu atât mai puţin împrejurările în care a ajuns să-şi piardă viaţa.

La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj din cadrul Detaşamentului 2 de Pompieri al ISU Crişana, însă salvatorii nu au mai putut face nimic pentru victimă. 

Sursa: bihoreanul.ro

×
Subiecte în articol: persoana carbonizata