x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O poliţistă din Ploiești a fost accidentată de un şofer care a părăsit zona şi a abandonat maşina

O poliţistă din Ploiești a fost accidentată de un şofer care a părăsit zona şi a abandonat maşina

25 Ian 2019   •   18:24
O poliţistă din Ploiești a fost accidentată de un şofer care a părăsit zona şi a abandonat maşina

O poliţistă de la Poliţia Locală a fost accidentată pe o stradă din Ploieşti de un autoturism al cărui şofer a părăsit locul accidentului şi a abandonat maşina, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova.

Femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean, în stare stabilă hemodinamic, de către un echipaj cu medic de la Ambulanţă. Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean Prahova, poliţista prezenta un traumatism la coapsa dreaptă.

Reprezentanţii IPJ Prahova au precizat că autoturismul care a acroşat poliţista a fost găsit abandonat în Ploieşti.

Agenta de la Poliţia Locală a fost accidentată după ce i-a solicitat documentele şoferului unui autoturism parcat neregulamentar. Conducătorul auto în cauză a refuzat să prezinte actele, s-a urcat în maşină şi a plecat.

"Din primele cercetări se pare că poliţista locală, aflată în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a observat un autoturism parcat neregulamentar pe strada Bobâlna. S-a apropiat de conducătorul autoturismului solicitând acestuia să prezinte documentele, bărbatul a refuzat, s-a urcat în autoturism şi a plecat de la faţa locului. Colegul poliţistei locale este cel care a apelat 112 spunând că agenta a fost lovită de autoturismul în cauză. Poliţista locală a făcut un atac de panică, acuză dureri în zona şoldului şi a fost transportată la Spitalul Judeţean Ploieşti", au anunţat reprezentanţii IPJ Prahova. AGERPRES

×