x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O tânără a fost lovită în cap de o bucată de tencuială desprinsă de pe o clădire din centrul istoric din Sibiu

O tânără a fost lovită în cap de o bucată de tencuială desprinsă de pe o clădire din centrul istoric din Sibiu

16 Dec 2015   •   17:30
O tânără a fost lovită în cap de o bucată de tencuială desprinsă de pe o clădire din centrul istoric din Sibiu

O tânără a fost transportată de urgenţă miercuri după-amiaza la spital, după ce a fost lovită în cap de o bucată de tencuială care s-a desprins de pe o clădire situată în apropierea Catedralei Mitropolitane din centrul istoric al oraşului.

"Femeia prezintă o plagă la nivelul scalpului. Nu necesită internarea", a declarat pentru AGERPRES Decebal Todăriţă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean Sibiu.

Pentru a fi siguri că nu mai cad şi alte bucăţi de tencuială peste alţi trecători, pompierii au sosit la locul accidentului şi au îndepărtat elementele care erau în pericol să se desprindă, a spus Bianca Sabău, purtătorul de cuvânt al ISU.

Nu este pentru prima dată când trecătorii sunt răniţi de bucăţi care se desprind din tencuiala clădirilor vechi din centrul Sibiului. Anul trecut o femeie a fost lovită de o bucată de tencuială căzută de pe o clădire, iar în urmă cu şase ani o femeie a murit după ce i-a căzut în cap un ornament desprins de pe faţada unei case din centrul oraşului.

×