x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Olt: Automobil lovit de tren în comuna Vişina; o femeie a fost accidentată mortal

Olt: Automobil lovit de tren în comuna Vişina; o femeie a fost accidentată mortal

15 Feb 2016   •   19:12
Olt: Automobil lovit de tren în comuna Vişina; o femeie a fost accidentată mortal

O femeie a murit şi un bărbat a fost rănit uşor după ce automobilul în care se aflau a fost lovit de un tren de călători care circula pe ruta Caracal-Corabia, în apropierea Gării Vişina, a anunţat luni Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt.

Accidentul s-a produs luni după-amiaza, în apropierea Gării Vişina, la o trecere la nivel de cale ferată, fără bariere, din cauză că şoferul nu s-a asigurat corespunzător şi nu a apreciat corect distanţa la care se afla trenul.

Automobilul condus de un bărbat de 44 de ani a fost lovit de trenul trenul regio 9063, iar la sosirea echipajelor de salvare maşina, grav avariată, a fost găsită la o distanţă de circa cinci metri faţă de terasamentul căii ferate. În automobil se afla şi o femeie de 81 de ani din comuna Vădăstriţa, mama şoferului. Femeia a fost găsită decedată la sosirea echipajelor SMURD.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, a relatat că la intervenţie s-au deplasat o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare, un echipaj SMURD şi elicopterul SMURD de la Craiova.

Şoferul automobilului implicat în accident a suferit un traumatism cranio-cerebral şi a refuzat transportul la spital.

Poliţiştii au început o anchetă în acest caz. AGERPRES

×