x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Olt: O fată de 11 ani din Caracal, dată dispărută, căutată de poliţişti şi jandarmi

Olt: O fată de 11 ani din Caracal, dată dispărută, căutată de poliţişti şi jandarmi

16 Dec 2019   •   18:40
Olt: O fată de 11 ani din Caracal, dată dispărută, căutată de poliţişti şi jandarmi

Forţe însemnate de poliţişti, jandarmi şi poliţişti locali caută o fată în vârstă de 11 ani, din Caracal, care a plecat duminică de la domiciliul ei din Caracal şi nu a revenit.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, luni, mama minorei a sesizat poliţia asupra faptului că fiica ei de 11 ani, Andreea Florina Radu, a plecat voluntar de la domiciliu, spunând că merge să îşi cumpere haine şi nu a revenit.


Minora nu a mai fost văzută din 15 decembrie şi există posibilitatea ca ea să fie în municipiul Slatina.

Fata căutată are următoarele semnalmente: înălţime 160 cm, aproximativ 45 kg, păr drept, blond, lung şi ochi căprui. La momentul plecării purta geacă gri şi pantaloni negri.

„Minora este căutată cu forţe sporite, poliţiştii fiind sprijiniţi în activităţile de căutare de către jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt şi angajaţi ai Poliţiei Locale Slatina, existând posibilitatea ca aceasta să fie pe raza municipiului Slatina”, au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Poliţiştii fac apel la persoanele care pot da informaţii despre minoră să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

AGERPRES 

×
Subiecte în articol: minora disparuta