x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Opt persoane aflate într-o căruţă au fost rănite într-un accident rutier, în Covasna

Opt persoane aflate într-o căruţă au fost rănite într-un accident rutier, în Covasna

23 Sep 2019   •   15:21
Opt persoane aflate într-o căruţă au fost rănite într-un accident rutier, în Covasna

Opt persoane aflate într-o căruţă nesemnalizată corespunzător, care circula pe DN 11B, au fost rănite într-un accident rutier petrecut duminică seara în localitatea Valea Seacă, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Covasna.

Potrivit sursei citate, atelajul cu doi cai, care se deplasa dinspre Miercurea Ciuc către Târgu Secuiesc, a fost lovit din spate de către un autoturism, condus de un un bărbat de 61 ani, care circula în aceeaşi direcţie de mers.

Reprezentanţii IPJ Covasna au precizat că atelajul nu era semnalizat corespunzător pe timp de noapte, iar pasagerii nu purtau îmbrăcăminte reflectorizantă.

"În urma accidentului rutier a rezultat rănirea gravă a unei persoane şi rănirea uşoară a şapte persoane, toate aflate în atelajul hipo. Conducătorul atelajului cu tracţiune animală, în vârstă de 31 de ani, a fost transportat la Spitalul municipal Târgu Secuiesc în vederea recoltării unui probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, după ce a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şi conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Ulterior, la Spitalul Municipal Târgu Secuiesc i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă", se arată într-un comunicat de presă al IJP Covasna.

www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: accident covasna