x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Panică pentru călătorii unui tramvai din Capitală. O garnitură de pe linia 25 a luat FOC. Patru persoane au fost rănite și transportate la spital

Panică pentru călătorii unui tramvai din Capitală. O garnitură de pe linia 25 a luat FOC. Patru persoane au fost rănite și transportate la spital

23 Aug 2017   •   08:41
Panică pentru călătorii unui tramvai din Capitală. O garnitură de pe linia 25 a luat FOC. Patru persoane au fost rănite și transportate la spital

UPDATE „Arderea s-a produs la partea de contractori, sub garnitura de tramvai. În momentul sosirii echipajelor de pompieri, la fața locului nu au fost identificate persoane surprinse în tramvai. Până la momentul actual, patru persoane acuză dureri la membrele inferioare (posibil entorse) și vor fi transportați la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov, Adrian Marin. Cei patru răniți erau călători, care au coborât singuri din tramvaiul cuprins de flăcări. Ei au transportați la mai multe spitale din capitală (două la spitalul Universitar, două la spitalul Elias).

Circulația tramvaielor pe Bulevardul Timișoara a fost reluată miercuri la ora 8:28, după 30 de minute de blocaj, din cauza unui incendiu apărut la un tramvai de pe linia 25, trei persoane având nevoie de îngrijiri medicale, informează reprezentații RATB.

"Circulația a fost blocată de la ora 8:00 pe Bulevardul Timișoara, până în stația Vasile Milea înspre sensul spre Răzoare, din cauza unui început de incendiu la unul din tramvaiele liniei 25, ca urmare a supraîncălzirii unor cabluri. Tramvaiul a fost retras la depou, iar circulația s-a reluat în jurul orei 8: 28. S-a constituit o comisie care s-a deplasat la vagonul respectiv pentru investigații. În tramvai erau călători care au intrat în panică, iar din informațiile pe care le deținem, trei persoane au avut nevoie de intervenția medicilor", au declarat pentru AGERPRES reprezentanții RATB.

Circulaţia tramvaielor pe bulevardul Timişoara este blocată pe ambele sensuri, după ce o garnitură care se afla în mers a luat foc, între Vasile Milea şi Răzoare.

Este vorba despre un tramvai care circula pe linia 25.

La fața locului a ajuns și un echipaj de pompieri.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov a declarat că incendiul se manifesta fără flacără, fiind doar foarte mult fum. 

 

Două persoane au făcut atac de panică.

×
Subiecte în articol: tramvai incendiu