x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Parcurile și locurile de joacă din Timișoara s-au redeschis

Parcurile și locurile de joacă din Timișoara s-au redeschis

13 Mai 2020   •   12:39
Parcurile și locurile de joacă din Timișoara s-au redeschis

Parcurile locurile de joacă din Timișoara s-au redeschis, miercuri, cu respectarea restricțiilor instituite la nivel național, potrivit unei hotărâri a Comitetului local pentru situații de urgență a municipiului Timișoara (CLSMUT).

„Începând din data de 13 mai se deschide accesul în parcuri şi locuri de joacă, cu respectarea restricţiilor instituite la nivel naţional. Tot de acum se deschid florăriile, cu respectarea restricţiilor instituite la nivel naţional. De vineri, se reia transportul public al Societăţii de Transport Public Timişoara (STPT) la capacitatea maximă, exceptând subsistemul de transport şcolar, care rămâne sistat, cu respectarea tuturor cerinţelor instituite pe speţă de diversele instituţii, inclusiv STPT. La data intrării în vigoare a prevederilor prezentei, încetează valabilitatea oricăror dispoziţii contrare", arată hotărârea Comitetului local pentru situaţii de urgenţă Timişoara.

Președintele CLSUMT, Nicolae Robu, a anunțat, marți, că a propus proiectul în contextual în care numărul de bolnavi internați cu noul coronavirus la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara se află în scădere.

×
Subiecte în articol: timisoara parcuri locuri de joaca