x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Patru cetăţeni din Vietnam, descoperiţi într-o autoutilitară la Nădlac

Patru cetăţeni din Vietnam, descoperiţi într-o autoutilitară la Nădlac

03 Noi 2019   •   14:30
Patru cetăţeni din Vietnam, descoperiţi într-o autoutilitară la Nădlac

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac au descoperit, sâmbătă, în compartimentul de marfă al unei autoutilitare, patru vietnamezi, care încercau astfel să iasă ilegal din România.


La Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean polonez, în vârstă de 62 ani, conducând o autoutilitara marca Fiat Ducato, înmatriculată în Polonia. Şoferul transporta plăci din PAL pentru o societate din Polonia.

Poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit al autoutilitarei, în urma căruia, în compartimentul destinat transportului de marfă, au fost descoperite ascunse patru persoane, cetăţeni străini.

Este vorba de cetăţeni vietnamezi, toţi bărbaţi, cu vârste cuprinse între 21 şi 30 de ani, care intenţionau să ajungă în state din vestul Europei. În cadrul cercetărilor preliminare, s-a mai stabilit faptul că cei patru au intrat legal în ţara noastră, în baza paşapoartelor personale, fiind posesori de vize cu drept de muncă.

În continuare, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de migranţi pentru şoferul polonez al autoutilitarei, iar cetăţenii vietnamezi sunt cercetaţi pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun. AGERPRES

×