x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Patru persoane au fost grav rănite în două accidente produse pe DN 17

Patru persoane au fost grav rănite în două accidente produse pe DN 17

18 Apr 2018   •   21:00
Patru persoane au fost grav rănite în două accidente produse pe DN 17

Patru persoane, printre care şi o fetiţă de 11 ani, au fost rănite în două accidente produse, miercuri seara, pe DN 17, într-un interval de doar o jumătate de oră, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Primul accident s-a produs la intersecţia DN 17 cu DN 15A, unde două autoturisme în care se aflau în total şase persoane au colizionat. În urma impactului, trei persoane - două femei în vârstă de aproximativ 50 ani şi o fetiţă de 11 ani - au fost transportate la spital, cu leziuni şi traumatisme.

Al doilea accident s-a produs în localitatea Baţa, pe DN 17, unde un bărbat în vârstă de aproximativ 50 ani a fost lovit, în timp ce se deplasa pe bicicletă, de un camion. La locul accidentului a fost cerută intervenţia unui elicopter SMURD, având în vedere că victima era în stare gravă.

Poliţiştii au deschis în cazul celor două accidente rutiere dosare penale pentru vătămare corporală din culpă şi urmează să stabilească exact condiţiile în care s-au produs. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accidente rutiere