x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Patru persoane au fost rănite într-un accident pe DN14. Lemnele dintr-un TIR s-au răsturnat pe o maşină

Patru persoane au fost rănite într-un accident pe DN14. Lemnele dintr-un TIR s-au răsturnat pe o maşină

07 Noi 2018   •   15:10
Patru persoane au fost rănite într-un accident pe DN14. Lemnele dintr-un TIR s-au răsturnat pe o maşină

Patru persoane au fost rănite în urma unui accident rutier care s-a produs miercuri la amiază, pe DN14, la ieşirea din localitatea Târnava spre Sibiu, unde lemnele transportate de un TIR s-au răsturnat peste o maşină, au anunţat IPJ, ISU şi Ambulanţa. 

Două femei şi doi bărbaţi au fost preluaţi de echipaje de la SMURD şi Ambulanţă, fiind transportaţi la Spitalul Municipal Mediaş. O femeie a suferit traumatisme la mâini şi escoriaţii, în timp ce cealaltă are escoriaţii şi acuză dureri în piept. Cei doi bărbaţi au dureri de spate, potrivit ISU şi Ambulanţa Sibiu. 

"Pe DN 14, km. 47+400, la ieşire din Târnava spre Sibiu, pe un sector de drum în curbă la dreapta, posibil pe fondul vitezei neadaptate, şoferul unui ansamblu tir încărcat cu material lemnos pierde controlul direcţiei şi se răstoarnă pe carosabil. Mai multe lemne au căzut peste un turism condus regulamentar din sens opus, iar şoferul unui turism condus în spatele TIR-ului, pentru a evita impactul cu acesta, a tras de volan dreapta şi s-a oprit în şanţ", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter. 

Potrivit acesteia, imediat după producerea accidentului traficul în zonă a fost blocat total. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident DN14