x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Patru răniţi, dintre care unul grav, în accident rutier pe DN17, la Argestru

Patru răniţi, dintre care unul grav, în accident rutier pe DN17, la Argestru

03 Iun 2016   •   11:45
Patru răniţi, dintre care unul grav, în accident rutier pe DN17, la Argestru

Patru persoane au fost rănite, vineri, într-un accident rutier pe DN17, pe raza localităţii Argestru, în zona ''Haju'', a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

Potrivit sursei citate, militarii Detaşamentului de Pompieri Vatra Dornei au intervenit cu modulul SMURD, sprijiniţi de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

La faţa locului, un autoturism era intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, iar în urma accidentului a rezultat rănirea a patru persoane, o femeie din autoturism, care era încarcerată, şi trei bărbaţi din al doilea autovehicul.

Salvatorii au luat măsurile specifice de siguranţă în cazul producerii accidentelor rutiere, au balizat zona, au deconectat bornele de la bateriile de acumulatori şi au verificat scurgerile de carburanţi şi lubrifianţi. Concomitent au extras victima încarcerată şi au acordat primul ajutor medical răniţilor.

Femeia, în vârstă de 30 de ani, conştientă, dar cu traumatisme majore, a fost transportată la UPU Suceava.

Un bărbat, în vârstă de 31 de ani, rănit uşor, a fost transportat la Centrul de Primire Urgenţe al Spitalului Municipal Vatra Dornei.

Celelalte două victime implicate în accident au refuzat transportul la o unitate spitalicească. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident rutier