x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Patru răniţi, printre care doi copii, într-un accident cu trei autoturisme în Arieşeni

Patru răniţi, printre care doi copii, într-un accident cu trei autoturisme în Arieşeni

24 Ian 2020   •   12:56
Patru răniţi, printre care doi copii, într-un accident cu trei autoturisme în Arieşeni

Patru persoane, printre care doi copii, au fost rănite într-un accident produs vineri pe raza localităţii Arieşeni, în care au fost implicate trei autoturisme, primul ajutor medical fiind acordat iniţial victimelor de către echipajul Salvamont de la Pârtia Vârtop.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, o fetiţă de 7 ani a suferit un traumatism cranio-cerebral, iar o femeie, de 45 de ani, prezintă durere toracică şi de bazin. Un bărbat are escoriaţii faciale. În accident a mai fost rănit un copil şi a fost transportat la Spitalul din Câmpeni. Două dintre victime au fost încarcerate.

A fost trimis şi un elicopter SMURD care va prelua unul dintre copiii răniţi.

Staţia de Pompieri Cîmpeni a intervenit pentru descarcerare şi acordare de prim ajutor medical cu o autospecială cu modul de descarcerare, fiind trimise la faţa locului o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Alba şi un echipaj SMURD.

"Primul ajutor medical la faţa locului a fost acordat de echipajul Salvamont de la pârtia Vârtop, alertat, după primirea apelului, de către Dispeceratul medical ISU-SAJ Alba", au precizat reprezentanţii ISU Alba.

Poliţia a deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident arieseni alba