x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Percheziţii DNA la Primăria Sfântu Gheorghe; cercetările vizează atribuirea unor contracte

Percheziţii DNA la Primăria Sfântu Gheorghe; cercetările vizează atribuirea unor contracte

17 Feb 2016   •   09:40
Percheziţii DNA la Primăria Sfântu Gheorghe; cercetările vizează atribuirea unor contracte

Procurorii DNA efectuează miercuri percheziţii la Primăria Sfântu Gheorghe, iar cercetările vizează fapte în legătură cu atribuirea unor contracte, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

Potrivit surselor citate, ar fi vorba de contracte privind modernizarea unor străzi şi trotuare, realizarea de piste pentru biciclişti şi iluminat public.

Sursele susţin că prejudiciul s-ar ridicat la aproximativ un milion de euro. Aceleaşi surse au precizat că de anchetă ar putea fi vizat primarul.

DNA a anunţat că procurorii efectuează, miercuri, mai multe percheziţii în Bucureşti Covasna şi Braşov, într-un dosar care vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, comise în perioada 2010 - 2014.

"În cursul zilei de 17 februarie 2016, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în 13 locaţii (...), dintre care una este sediul unei instituţii publice, restul reprezentând sediile unor societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane fizice", se precizează într-un comunicat al DNA transmis AGERPRES.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei. AGERPRES

×