x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Percheziţii la suspecţi de contrabandă cu ţigări, la Ploieşti

Percheziţii la suspecţi de contrabandă cu ţigări, la Ploieşti

13 Oct 2018   •   11:20
Percheziţii la suspecţi de contrabandă cu ţigări, la Ploieşti

Poliţişti din Prahova şi ai Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române efectuează, sâmbătă dimineaţă, trei percheziţii la persoane bănuite că ar face parte dintr-o grupare specializată în contrabandă cu ţigări, patru suspecţi urmând să fie conduşi la audieri, a informat IGPR. 

"La data de 13 octombrie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova efectuează 3 de percheziţii la domiciliile unor persoane bănuite că ar face parte dintr-o grupare specializată în contrabandă cu ţigări. Percheziţiile sunt efectuate în Ploieşti", potrivit unui comunicat de presă transmis de Poliţia Română. 

Din cercetări a reieşit că, din anul 2017 şi până în prezent, persoanele bănuite s-ar fi aprovizionat cu ţigări provenite din spaţiul extracomunitar, fără a deţine documente legale. Ulterior, le-ar fi distribuit şi comercializat în diverse localităţi. Pachetele de ţigări ar avea aplicate banderole fiscale de marcaj, emise de autorităţile din Ucraina şi Moldova, reiese din comunicat. 

Patru persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova pentru audieri. 

La acţiune participă şi jandarmi. AGERPRES

×