x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Peste 120 de salvamari pe plajele din Mamaia şi Constanţa, începând cu 1 iunie

Peste 120 de salvamari pe plajele din Mamaia şi Constanţa, începând cu 1 iunie

31 Mai 2019   •   10:28
Peste 120 de salvamari pe plajele din Mamaia şi Constanţa, începând cu 1 iunie

Peste 120 de salvamari îşi vor desfăşura activitatea, începând cu 1 iunie, pe plajele din Mamaia şi Constanţa, a informat, vineri, Primăria municipiului reşedinţă.

Salvatorii au la dispoziţie 29 de foişoare şi şapte puncte de prim-ajutor.

"De mâine (sâmbătă - n.r.), peste 120 de salvamari vor veghea plajele din Mamaia şi Constanţa. Salvatorii au la dispoziţie 29 de foişoare şi 7 puncte de prim-ajutor, pentru ca turiştii şi constănţenii să fie în siguranţă atunci când merg la plajă. Salvamarii au în dotare ambarcaţiuni rapide şi ski-jeturi pentru intervenţii urgente", a transmis, printr-un comunicat de presă, Primăria Constanţa.

Reprezentanţii administraţiei locale avertizează că arborarea steagului roşu de către salvamari înseamnă că înotul este interzis.

"Vă reamintim că puteţi intra în apa mării doar dacă la foişoarele salvamarilor este afişat steagul jumătate galben jumătate roşu. În cazul în care se ridică steagul galben, atunci înotul este permis doar celor foarte experimentaţi, însă arborarea steagului roşu la foişor înseamnă înotul strict interzis", reiese din comunicat. AGERPRES

×
Subiecte în articol: salvamari plaje mamaia constanta