x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Piese auto contrafăcute, confiscate în Portul Constanţa

Piese auto contrafăcute, confiscate în Portul Constanţa

01 Feb 2019   •   11:05
Piese auto contrafăcute, confiscate în Portul Constanţa

Poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal pentru punerea în circulaţie de mărfuri contrafăcute pe numele unui cetăţean român, în urma descoperirii într-un container, sosit în Portul Constanţa, din China, a 116 jante auto, confecţionate din aliaj, a informat Garda de Coastă într-un comunicat.

Conform sursei citate, la sfârşitul lunii decembrie, poliţiştii Gărzii de Coastă împreună cu inspectorii Biroului Vamal Constanţa Sud au descoperit 116 bucăţi jante din aliaje într-un container expediat din China pentru o societate comercială din Cluj-Napoca, marfă susceptibilă a fi contrafăcută.

"Astfel, poliţiştii au extins cercetările şi, în urma confirmării din partea titularului de marcă a faptului că bunurile aduc atingere dreptului de proprietate intelectuală al unei mărci cunoscute, în data de 31 ianuarie 2019 s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, administratorul firmei importatoare fiind cetăţean român, în vârstă de 47 de ani", a precizat Garda de Coastă. AGERPRES

×