x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Pilotul rănit grav în accidentul aviatic de la Brăila a intrat în stop cardiac

Pilotul rănit grav în accidentul aviatic de la Brăila a intrat în stop cardiac

01 Aug 2015   •   13:45

Pilotul rănit grav în urma accidentului de avion produs sâmbătă dimineaţă în apropiere de localitatea brăileană Stăncuţa a făcut stop cardiac înainte de a fi urcat în elicopterul SMURD, venit special la Brăila pentru a-l transfera pe bărbat la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

Pilotul, Costică Vâlcu, în vârstă de 59 de ani din Brăila, care prezintă se pare o fractură de coloană şi multiple fracturi de bazin, mandibulă şi coaste, a fost dus înapoi în ambulanţă, unde medicii i-au făcut manevre de resuscitare.

Potrivit informaţiilor furnizate AGERPRES de purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, lt. col. Ştefan Stoian, deocamdată s-a renunţat la transferarea rănitului la Spitalul Floreasca din Bucureşti, acesta fiind dus înapoi la Spitalul Judeţean din Brăila.

Un avion utilitar care împrăştia ierbicid s-a prăbuşit, sâmbătă dimineaţă, într-o orezărie din apropierea comunei brăilene Stăncuţa.

Avionul prăbuşit este unul de tip ANTONOV 2, construit înainte de 1980, cu licenţă rusească, în stare bună de funcţionare, care făcea frecvent curse utilitare pentru agricultură şi staţiona aproape toată vara în zona Stăncuţa.

×