x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Plantație de cannabis, într-o locuință din județul Giurgiu

Plantație de cannabis, într-o locuință din județul Giurgiu

21 Iun 2020   •   19:00
Plantație de cannabis, într-o locuință din județul Giurgiu

O cultură indoor, de peste 500 de plante de cannabis, a fost descoperită, duminică, de polițiști și procurori DIICOT într-o locuință din Giurgiu.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București - Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Giurgiu, împreună cu procurorii DIICOT Giurgiu, au reținut, duminică, patru persoane în județul Giurgiu, într-un dosar de trafic de droguri.

În urma perchezițiilor, într-o locuință a fost descoperită o cultură indoor de cannabis formată din 504 plante de cannabis în diferite stadii de dezvoltare, precum si bunuri utilizate la dezvoltarea culturii.

De asemenea, în exteriorul imobilului au mai fost identificate 25 de plante cannabis aflate în vegetație.

„Din cercetările efectuate au rezultat indicii că respectivele patru persoane ar fi inițiat din luna mai 2019 un grup infracțional, în scopul inițierii și dezvoltării de culturi de cannabis. În acest sens, acestea ar fi achiziționat o locuință în județul Giurgiu, pe care ar fi modificat-o și amenajat-o atât în interior, cât și la exterior, exclusiv în scopul infracțional”, arată Poliția Română, într-un comunicat de presă remis presei.

Cele patru persoane depistate vor fi duse la DIICOT Giurgiu, pentru audieri.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, iar activitățile s-au desfășurat cu sprijinul IJJ Giurgiu.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: plantatie de cannabis