x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Poarta Sărutului, punct de atracţie de Ziua Îndrăgostiţilor

Poarta Sărutului, punct de atracţie de Ziua Îndrăgostiţilor

08 Feb 2016   •   13:48
Poarta Sărutului, punct de atracţie de Ziua Îndrăgostiţilor
Sursa foto: Picasa

Cinci cupluri din mai multe judeţe îşi vor uni destinele de Sfântul Valentin la Poarta Sărutului din municipiul Târgu-Jiu, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, şeful Direcţiei Publice Comunitare Locale de Evidenţă a Populaţiei (DPCLEP), Laurenţiu Dan.

Potrivit acestuia, cuplurile care s-au înscris pentru a se căsători de Ziua Îndrăgostiţilor la Poarta Sărutului din Parcul Central al oraşului sunt din judeţele Harghita, Ialomiţa, Hunedoara şi Gorj. Municipalitatea va organiza astfel de căsătorii şi în ziua de Dragobete, tinerii interesaţi fiind aşteptaţi să depună cereri în acest sens.

"Primăria Târgu-Jiu şi Direcţia de Evidenţa a Populaţiei vin în întâmpinarea persoanelor care doresc să îşi unească destinele de Sfântul Valentin sau de Dragobete. Vom păstra tradiţia şi anul acesta şi continuăm seria căsătoriilor de Sfântul Valentin, avem deja 5 cupluri înscrise. Avem persoane care vin din alte judeţe, de la Harghita, de la Ialomiţa, unul de la Petroşani şi două din Târgu-Jiu, respectiv Gorj. Ne bucurăm că tradiţia căsătoriilor la Poarta Sărutului a trecut de graniţele judeţului şi îi aşteptăm în continuare pe toţi cei care doresc să îşi unească destinele de Dragobete să se adreseze instituţiei noastre. Între 12 şi 15 februarie toţi doritorii pot veni să depună cereri pentru oficierea căsătoriilor pe 24 februarie", a spus Laurenţiu Dan.

El a mai menţionat că cei care vor să se căsătorească la Poarta Sărutului trebuie să achite o taxă în valoare de 400 lei. AGERPRES

×
Subiecte în articol: poarta sarutului ziua indragostitilor