x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Poliţist rutier rănit grav de un minor de 15 ani aflat la volan, sub influenţa alcoolului

Poliţist rutier rănit grav de un minor de 15 ani aflat la volan, sub influenţa alcoolului

11 Oct 2019   •   13:02
Poliţist rutier rănit grav de un minor de 15 ani aflat la volan, sub influenţa alcoolului

Un poliţist rutier aflat în misiune a fost rănit grav, vineri, după ce a fost lovit de o maşină furată condusă de un minor de 15 ani, aflat sub influenţa alcoolului, a anunţat vineri Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bihor.

Potrivit comunicatului IPJ Bihor, accidentul a avut loc în noaptea de joi spre vineri.

Minorul de 15 ani, din comuna bihoreană Oşorhei, conducea un autoturism pe care este bănuit că l-ar fi sustras din localitatea natală. Încercând să scape de filtrul instituit în trafic de poliţiştii bihoreni, pe şoseaua de centură, la o intersecţie, a acroşat un poliţist orădean, aflat în misiune, iar apoi a lovit frontal parapetul metalic de la intrarea în Piaţa 100.

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că băiatul prezenta o concentraţie alcoolică de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma accidentului, poliţistul orădean, de 30 de ani, a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost internat în spital. De asemenea, un minor de 15 ani, din Oşorhei, pasager în autoturism, a suferit leziuni uşoare.

"În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea", se arată în comunicat.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident politist minor alcool